Vaak wordt gekozen om de hosting ook bij V-Jake onder te brengen. Voordeel is dat u 1 contactpersoon heeft voor al uw website zaken. Wij weten wat u nodig heeft aan server ruimte en kunnen u daarvoor perfect adviseren. Wij geven u tijdig informatie of advies over wijzigingen op uw hosting en/of website.

Ook kijken wij naar de groei van uw site en zorgen steeds voor een passende hosting. U wilt als starter niet gelijk met een V-Jake GOLD pakket starten maar klein beginnen. Hieronder een kleine beschrijving van de door ons aangeboden hosting types. Heeft u interesse in een van onze pakketten? Stel gerust een vraag of vraag een offerte aan!

HOSTING BRONS light

Onze Brons Light pakket is geschikt voor de kleinere sites (qua inhoud), waarvoor geen database nodig is en weinig e-mail accounts. Deze type hosting is een goede keus voor de beginnend ondernemer en/of de persoonljker site en is relatief goedkoop.

HOSTING BRONS

De Brons pakket is geschikt voor de site met een database en heeft genoeg ruimte om uw site te laten groeien in aantal e-mail accounts en Mb's.

HOSTING ZILVER

De Zilver pakket is een wat groter pakket met veel ruimte voor sites waarvan bijv. veel bezoekers worden verwacht, actie sites aan vast hangen en/of veel gedownload wordt.

HOSTING GOLD

De Gold pakket is een heel uitgebreid pakket met veel ruimte voor die sites waarvan ze de Zilver pakket zijn uitgegroeid.

*Alle pakketten zijn ook op te waarderen met meer MB's. Dus eigenlijk zijn alle pakketten ook nog flexibel.

HOSTING MAATWERK

V-Jake kan volgens uw behoeftes een pakket op maat samenstellen voor u in het bijzonder die misschen veel e-mail accounts wilt hebben maar van een niet al te grote data ruimte nodig heeft. Er zijn veel voorbeelden om van te noemen maar het is voor ons belangrijk dat onze klanten zich daar vrij in voelen om hun pakket te verhogen of juist te verlagen zonder onnodig administratieve kosten en ongemak.

STEL EEN VRAAG!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

GET IN TOUCH

HEEFT U VRAGEN? WELLICHT KAN IK HELPEN.

DIENSTEN

WAT DOET V-JAKE?

Camera
Filmen
Video edit
Drone

ANIMATIE

Illustratie
Presentaties
Narrowcast
Reclame uitingen

ONLINE

Websites
Banners
LandingsPages
Hosting
Domeinen

OFFLINE

Ontwerp
Logo
Opmaak
Drukwerk

V-JAKE op social media

Over V-Jake

Een in Rotterdam gesitueerd multimedia bedrijf.
Voor Video, Website, Animatie en Ontwerp. Ook verzorg ik voor diverse klanten het drukwerk.

Heeft u vragen?
Neem contact op!

Contact

V-Jake
Rotterdam
The netherlands

T: 0031 (0)6 24 84 55 40
E: info@v-jake.nl