Welkom bij V-Jake:
Jouw partner voor video producties, websites en ontwerpen!

Ik ben V-Jake, een zelfstandige professional met een passie voor het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van video, website en ontwerp. Ik werk zowel zelfstandig als met een netwerk van specialisten om ervoor te zorgen dat jouw projecten tot in de puntjes worden verzorgd. Of je nu op zoek bent naar indrukwekkende video, professionele websites of creatieve ontwerpen, ik bied op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Video Producties:

V-Jake-videoclip-Breath-me-to-life-5-panorama

V-Jake bied uitgebreide videoproductiediensten om jouw verhaal tot leven te brengen. Ik zorg ervoor dat jouw video opvalt en indruk maakt. Ik begeleid je gedurende het hele proces, van conceptontwikkeling en scriptwriting tot opname, montage en kleurcorrectie. Met onze gecombineerde expertise en gebruik van geavanceerde apparatuur, lever ik video's van hoge kwaliteit die jouw boodschap effectief overbrengen.

Webdesign:

vjake-website-site-stevigstaan-highlight

Een professionele website is een essentieel onderdeel van jouw online aanwezigheid. Ik creëer op maat gemaakte websites die jouw merk vertegenwoordigen en jouw doelgroep aanspreken. We werken nauw samen om jouw wensen te begrijpen en een website te ontwikkelen die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Ik zorg ervoor dat jouw website modern, gebruiksvriendelijk en responsive is, zodat deze op alle apparaten goed wordt weergegeven.

Ontwerpen:

vjake-drukwerk-opmaak-catalogus-stokq-lockers-4

Een aantrekkelijk ontwerp is cruciaal om de aandacht van jouw doelgroep te trekken en jouw merk te versterken. Ik werk samen met getalenteerde grafisch ontwerpers om visuele materialen te creëren die indruk maken. Of je nu een nieuw logo, bedrijfsbrochures, visitekaartjes, posters of ander promotiemateriaal nodig hebt, we helpen je bij het ontwerpen van professionele en creatieve visuals die jouw boodschap effectief communiceren. We luisteren naar jouw ideeën en werken samen om ontwerpen te maken die passen bij jouw merkidentiteit. En uiteraard verzorgt V-Jake ook het drukwerk.

Waarom V-Jake?

  • Kwaliteit: Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en streven naar uitmuntendheid in alles wat ik doe. Samen met mijn netwerk van specialisten lever ik hoogwaardige diensten en zorg ik ervoor dat elk project tot in de kleinste details wordt verzorgd.

  • Klantgericht: Jouw tevredenheid is mijn prioriteit. Ik werk nauw met je samen gedurende het hele proces, vanaf het eerste gesprek tot de oplevering, zodat je altijd op de hoogte bent en de mogelijkheid hebt om feedback te geven.
  • Netwerk van specialisten: Ik werk samen met een netwerk van ervaren professionals op het gebied van videoproductie, webontwikkeling en ontwerp. Dit stelt me in staat om het beste team samen te stellen voor jouw project, zodat elk aspect van het werk wordt behandeld door een specialist op dat gebied.

  • Maatwerk: Ik begrijp dat elk project uniek is en ik lever op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Ik werk nauw met je samen om jouw visie te begrijpen en te vertalen naar een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft.

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe V-Jake jou kan helpen bij het realiseren van jouw videoproductie, webontwikkeling en ontwerpdoelen. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw visie tot leven te brengen!

CONTACT?

HEEFT U VRAGEN? WELLICHT KAN IK HELPEN.

Kom langs voor een bakkie!

Contact

V-Jake
Rotterdam
The netherlands
T: 0031624845540
E: info@v-jake.nl

Over V-Jake

Een in Rotterdam gesitueerd video en multimedia bedrijf. Voor Video, Website, Animatie, Design of Drukwerk.
Heeft u vragen?
Neem contact op!

REVIEWS

google
Al bijna 20 jaar werken wij samen met V-Jake .. Niet alleen op multimedia-gebied maar ook als designer en ontwerper voor allerlei zaken. Ze denken mee en komen vaak met geweldige ideeën en ontwerpen .. Erg professioneel .. Hans persoonlijk leren kennen als een man die staat voor zijn bedrijf, creatief en een heel prettig mens in de omgang .. Ga zo door en bedankt voor de samenwerking in de afgelopen jaren.
google
Werken met Hans en zijn bedrijf was een geweldige ervaring. Hans is professioneel, communicatief en heeft oog voor detail. Ik kan hem van harte aanbevelen voor hoogwaardige diensten.
google
Hans is een overduidelijke professional. Hij heeft verstand van nagenoeg alle facetten van het film maken en doet dit met veel passie. Daarnaast is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken en te sparren. In het geval van een volgende klus zal ik hem zeker weer benaderen.
google
Top bedrijf in van alles thuis film foto website
google
Ik heb Hans jaren geleden leren kennen als een warmhartig en zeer prettig persoon die zijn diensten op professionele wijze levert.

Hans denkt met de klant mee en bespreekt vooraf zijn adviezen en inzet. Doordat hij steeds weer het beste voor de klant wil, kan je vertrouwen op een 110% inzet.

Een ieder die Hans kent, zal dit beamen!

Voor mij is Hans op gebied van video, website en ontwerp dé persoon die vol passie en plezier er weer wat moois van maakt.
google
Top geholpen, heel professioneel en bijzonder creatief.. wat een leuke tijd gehad, kan niet wachten op het volgende project 👍👌✅
google
Zeer prettige schietervaring gehad. Zeer serieuze, professionele videobewerking en fotografie. Onze band is zeer tevreden,bedankt V-jake
google
In een veilige en sfeervolle omgeving is het een feestje en leerzaam te werken met deze professionals!!!!