over V-Jake

hans-dekker-v-jake

1V-jake is in 2000 opgericht door Hans Dekker. Na vele jaren te hebben gewerkt bij verschillende bureaus en drukkerijen, besloot Hans, met zijn opgedane grafische kennis en ervaring, zijn eigen multimediabureau te beginnen.

Ons werk begint met het luisteren naar de wensen van de klant en deze zoveel mogelijk uit te werken in een kundig ontwerp met uitstraling. Van website tot huisstijlen, wij verzorgen het ontwerp en bouw ervan, begeleiden en advieseren. In het kort, Multimedia in de meest uitgebreide zin van het woord.

Somige specialistische onderdelen op multimedia gebied zijn niet in huis te doen, vandaar dat wij een groot netwerk van specialisten om ons heen hebben.
V-Jake is een kleinschalig multimediabedrijf maar door ons directe netwerk zijn wij tot 10+ man uit te breiden. Hierdoor kunnen wij zowel grote als kleine projecten uitvoeren.

V-Jake is altijd laagdrempelig gebleven en vindt het fijn om dat persoonlijker contact te hebben en houden met onze klanten.

Wilt u advies op uw bestaande of nog te ontwerpen huisstijl of website, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend afspraak.

GET IN TOUCH

HEEFT U VRAGEN? WELLICHT KAN IK HELPEN.

DIENSTEN

WAT DOET V-JAKE?

Camera
Filmen
Video edit
Drone

ANIMATIE

Illustratie
Presentaties
Narrowcast
Reclame uitingen

ONLINE

Websites
Banners
LandingsPages
Hosting
Domeinen

OFFLINE

Ontwerp
Logo
Opmaak
Drukwerk

V-JAKE op social media

Over V-Jake

Een in Rotterdam gesitueerd multimedia bedrijf.
Voor Video, Website, Animatie en Ontwerp. Ook verzorg ik voor diverse klanten het drukwerk.

Heeft u vragen?
Neem contact op!

Contact

V-Jake
Rotterdam
The netherlands

T: 0031 (0)6 24 84 55 40
E: info@v-jake.nl