Is uw website up to date?

hackers-poogden-via-lek-wordpress-binnen-te-dringen-bij-17-miljoen-sites.jpg

1,7 miljoen websites

Waarom ik bij alle websites die ik maak een Service Update Contract adviseer (verplicht stel). Misschien word dat duidelijk in wat er deze week gebeurde. Dit soort zaken gebeurd met best wat regelmaat. En vaak is het minder erg als dat het dit keer is maar toch is het niet leuk als je site gehacked wordt.

Op www.nu.nl staat jet artikel

"Hackers poogden via lek WordPress binnen te dringen bij 1,7 miljoen sites"

Lees hier het hele artikel

Met mijn SERVICE UPDATE CONTRACTEN hou ik website van klanten 4x per jaar bij. Ik zorg dat alle plugins geupdate zijn, WordPress zelf up to date is en maak een backup. Indien er een geval is zoals afgelopen week dan doe ik ook een tussentijdse check en update ik de onderdelen die op dat moment noodzakelijk zijn om evt. aanvallen of hacking te voorkomen.

Uiteraard is het zo goed als altijd mogelijk om een website te hacken maar met het up to date houden van je WordPress website zorg je dat je in ieder geval er een stuk minder last van zal ondervinden.

CONTACT?

HEEFT U VRAGEN? WELLICHT KAN IK HELPEN.

Kom langs voor een bakkie!

Contact

V-Jake
Rotterdam
The netherlands
T: 0031624845540
E: info@v-jake.nl

Over V-Jake

Een in Rotterdam gesitueerd video en multimedia bedrijf. Voor Video, Website, Animatie, Design of Drukwerk.
Heeft u vragen?
Neem contact op!