Commercial > Markteffect

  Filmen > Video edit > Animatie

Met mijn Partner HOTB heb ik deze commercial video mogen maken.

Vroeg in de ochtend richting Eindhoven waar we op het kantoor van de klant alle collega's op beeld hebben gezet. In deze video's zijn dus geen acteurs of figuranten gebruikt. Dit zijn echte mensen, het echte personeel van het bedrijf. Zo zie je maar dat dat toch soms mogelijk is en het een heel goed en echt beeld van het bedrijf geeft. Dat is ook wat Home Of The Brave met deze video wilde laten zien.

Werk verdeling
Mijn partners bij HOTB hebben het concept uitgedacht en uitgewerkt. Ik ben in dit project de cameraman en co-regiseur geweest en samen hebben we naar het licht, locatie e.d gekeken.

Werkzaamheden video

 • Video shoot op locatie (camera, lenzen en licht)
 • Animatie elementen
 • Video edit
 • Special effects
 • Video colorgrade

Tools

HARDWARE:

 • Camera SONY A7iii
 • SamYang Prime lenzen
 • Zhiyun Crane 2 gimbal
 • Licht set

SOFTWARE:

 • Adobe Premiere
 • Adobe After Effects
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
commercial-video-videoedit-film-hotb-markteffect
commercial-video-videoedit-film-hotb-markteffect
commercial-video-videoedit-film-hotb-markteffect
commercial-video-videoedit-film-hotb-markteffect
commercial-video-videoedit-film-hotb-markteffect-9
commercial-video-videoedit-film-hotb-markteffect

CONTACT?

HEEFT U VRAGEN? WELLICHT KAN IK HELPEN.

Kom langs voor een bakkie!

Contact

V-Jake
Rotterdam
The netherlands
T: 0031624845540
E: info@v-jake.nl

Over V-Jake

Een in Rotterdam gesitueerd video en multimedia bedrijf. Voor Video, Website, Animatie, Design of Drukwerk.
Heeft u vragen?
Neem contact op!

REVIEWS

google
Al bijna 20 jaar werken wij samen met V-Jake .. Niet alleen op multimedia-gebied maar ook als designer en ontwerper voor allerlei zaken. Ze denken mee en komen vaak met geweldige ideeën en ontwerpen .. Erg professioneel .. Hans persoonlijk leren kennen als een man die staat voor zijn bedrijf, creatief en een heel prettig mens in de omgang .. Ga zo door en bedankt voor de samenwerking in de afgelopen jaren.
google
Werken met Hans en zijn bedrijf was een geweldige ervaring. Hans is professioneel, communicatief en heeft oog voor detail. Ik kan hem van harte aanbevelen voor hoogwaardige diensten.
google
Hans is een overduidelijke professional. Hij heeft verstand van nagenoeg alle facetten van het film maken en doet dit met veel passie. Daarnaast is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken en te sparren. In het geval van een volgende klus zal ik hem zeker weer benaderen.
google
Top bedrijf in van alles thuis film foto website
google
Ik heb Hans jaren geleden leren kennen als een warmhartig en zeer prettig persoon die zijn diensten op professionele wijze levert.

Hans denkt met de klant mee en bespreekt vooraf zijn adviezen en inzet. Doordat hij steeds weer het beste voor de klant wil, kan je vertrouwen op een 110% inzet.

Een ieder die Hans kent, zal dit beamen!

Voor mij is Hans op gebied van video, website en ontwerp dé persoon die vol passie en plezier er weer wat moois van maakt.
google
Top geholpen, heel professioneel en bijzonder creatief.. wat een leuke tijd gehad, kan niet wachten op het volgende project 👍👌✅
google
Zeer prettige schietervaring gehad. Zeer serieuze, professionele videobewerking en fotografie. Onze band is zeer tevreden,bedankt V-jake
google
In een veilige en sfeervolle omgeving is het een feestje en leerzaam te werken met deze professionals!!!!